Contacta

Qui som?

Apinyó som una empresa que ofereix serveis de missatgeria 100% sostenible per empreses i institucions de Barcelona. Fa 10 anys que duem a terme el nostre projecte a la ciutat. Som l'única empresa de missatgeria de Barcelona que no utilitza cap mena d'assistència, ni elèctrica, ni motora. Assegurant que tots els enviaments que realitzem es realitzen en les condicions mediambientals òptimes.

ELS NOSTRES PUNTS FORTS

Les ciutats estan canviant, i el nostre sector el de la ciclologística, el repartiment i distribució de mercaderia i paqueteria amb bicicleta, té un paper fonamental en aquest canvi referint-se a la sostenibilitat i la qualitat de vida. 

Els nostres punts forts són: la velocitat en les nostres entregues i el nivell de confiança que aportem als nostres clients, a causa del vincle que generem en ser sempre els mateixos bici missatgers. Gaudim i creiem en allò que fem. Compromesos amb els nostres clients, amb els treballadors i amb l’entorn.

DESPERSONALITZACIÓ DEL REPARTIMENT EN BICICLETA

El naixement de plataformes de missatgeria ha ajudat a posar al mapa el repartiment amb bicicleta, però despersonalitza la cadena de valor i dilueix la identitat de tots els agents implicats, des del productor fins al que ven i el que reparteix. Nosaltres com tantes altres empreses oferim quelcom diferent. Entreguem i recollim paqueteria aportant un valor afegit generant confiança i proximitat amb el nostre client, amb un mitjà de transport més competitiu i otorgant més satisfacció a qui demanda aquest servei ja que té en compte aquest component humà dins de l’experiència de recollida i entrega.

COMPROMÍS AMB LA SOSTENIBILITAT A BARCELONA

A més de creure i apostar en viure a ciutats més netes i agradables, sense tants cotxes i contaminació. Ciutats més sanes. Treballem eficientment, treballem junts i tenim passió pel que fem. Des d’Apinyó no podem assolir els nostres objectius climàtics i de sostenibilitat sols. Exigirà nous clients tan ambiciosos com nosaltres. Empreses que adoptin objectius i reptes empresarials aplicats a la sostenibilitat i la reducció d’emissions. Clients que comparteixin els nostres valors i que vulguin apostar per aquest compromís, seguint un enfocament centrat en la comunitat i una solució logística més sostenible millor per al planeta, per a la nostra ciutat i millor per a les persones. 

Ens comprometem a establir relacions llargues i complementàries amb l’objectiu d’alinear i desenvolupar col·lectivament una proposta 100% sostenible i amb zero emissions reals a la ciutat de Barcelona.

Blog

Notícies

Qui som?

Apinyó som una empresa que ofereix serveis de missatgeria 100% sostenible per empreses i institucions de Barcelona. Fa 10 anys que duem a terme el nostre projecte a la ciutat.

Leer más »