Serveis

Apinyó som una empresa que ofereix serveis de missatgeria 100% sostenible per empreses i institucions de Barcelona. No utilitzem cap mena d’assistència elèctric ni motora. Els nostres punts forts són: la velocitat en les nostres entregues i el nivell de confiança que aportem als notres clients, a causa del vincle que generem en ser sempre els mateixos bici missatgers. Gaudim i creiem en allò que fem. Compromesos amb els nostres clients, amb els treballadors i amb l’entorn.

A continuació, els serveis que oferim:


Servei Express

Servei d’entrega i recollida en menys d’una hora, per peticions urgents i express. Pedalarem ràpid, pedalarem apinyó.

Servei Normal

Servei d’entrega i recollida en un termini de 3 hores des de la sol·licitud del servei. És el nostre servei més demandat. Garantitzem 100% aquestes 3 hores.

Valisa

Servei de missatgeria amb recollides i entregues diàries. En un horari fixe  i sense necessitat d’avisar. Les recollides i les entregues es duen a terme al llarg del matí o al llarg de la tarda, segons les condicions pactades.

Laboratoris

Servei de missatgeria especialitzat en proves de laboratori. Ruta de matí i ruta de tarda, amb possibilityats de serveis urgents al llarg de tot el dia, per tal de garantir la integritat de les mostres i un lliurament eficient. Manipulació especial  de mostres, embalatge i etiquetatge adequat, temps de trànsit ràpid, seguiment en temps real i servei personalitzat són algunes de les característiques per la bona execució d’aquest servei.

 

Massius

Gestió d’enviaments de més de 50 entregues en un mateix dia. Gestió dels paquets, enrutament i entrega d’aquests. Amb comprovant de totes les entregues per resoldre possibles incidències.

Laboratoris dentals

Servei de missatgeria especialitzat en la recollida i entrega de productes sanitaris dentals. Amb hores concertades  amb l’objectiu que la missatgeria arribi abans que els clients.

Cargo Bike

Servei de missatgeria per transportar paquets de grans dimensions. Amb la possibilitat de carregar fins a 100 kg i dimensions de 100x100x100. I inclós en aquest servei som fidels a no fer cap us d’assistència elèctrica ni motora.

Pharma

Servei de missatgeria orientat a la distribució de medicaments a farmàcies i altres centres mèdics. Manipulat adequat dels medicaments, control de temperatura, temps de trànsit ràpid, seguiment en temps real i servei personalitzat són algunes de les característiques per la bona execució d’aquest servei.

Registre mercantil

Servei diari d’entregues i recollides al registre mercantil. Experiència i coneixement de totes les gestions que s’hi poden dur a terme. Entrades, recollides, notes informatives, comptes anuals, etc.

Registre propietat

Servei diari d’entregues i recollides al registre propietat. Experiència i coneixement de totes les gestions que s’hi poden dur a terme. 

Col·legi de notaris

Servei diari d’entregues i recollides al col·legi de notaris. Especialitzats en les tasques pròpies de les notaries de Barcelona. Entregues i recollides que les executa sempre el mateix missatger, aportant així un grau de confiança i una resolució de problemes òptima.

Tribunal de Justícia

Servei d’entrega i gestió del corresponent.

Tràmits bancaris

Servei de recollida i entrega a qualsevol entitat bancària. Recollida d’avals, targetes i qualsevol tràmit bancari necessari.