Projecte zero emissions reals

Des d’Apinyó aquest any hem llançat un concepte dins la nostra marca, un missatge que ens descriu i ens apropa al que som i fem: som una bici missatgeria amb ZERO EMISSIONS REALS. No n’hem reduït. Mai n'hem generat. És el nostre primer compromís pels nostres clients, el nostre sector i a la nostra ciutat.

Perquè avui en dia és el que necessitem davant del “Net Zero” (la meta de zero emissions netes) i aquesta necessitat passa per un canvi dràstic al sistema, implica accions urgents per començar la transició del nostre model de producció i consum, de transport, alimentari, energia i industrial. I nosaltres des d’Apinyó ens acollim i lluitem per aquest Net Zero i volem treballar amb clients i empreses que apostin per un servei amb un compromís tan ferm com aquest.

En contra de la falsa sostenibilitat ens declarem anti elèctrics, fem ZERO EMISSIONS REALS. Som la única missatgeria de la ciutat que realitza tots els serveis sense cap mena d’assitència elèctrica ni motora.

És el que ens diferencia de tantes opcions de la ciutat en qüestió de missatgeria. El zero net és el nostre acte i la nostra missió, allimerem zero emissions REALS.

Blog

Notícies

Qui som?

Apinyó som una empresa que ofereix serveis de missatgeria 100% sostenible per empreses i institucions de Barcelona. Fa 10 anys que duem a terme el nostre projecte a la ciutat.

Leer más »